Tisztelt Szülők, Kedves Növendékeink!

Idén is nagy érdeklődés mutatkozott iskolánk iránt, amit ezúton is köszönünk! A felvettek névsora ITT megtekinthető.

A zeneiskolai tanulói jogviszony - a képzés nem tanköteles jellegéből adódóan - minden tanévben beiratkozással jön létre, illetve hosszabítható meg. Ezért régi és frissen felvételt nyert tanulóinknak is minden évben a kijelölt határidőig be kell iratkozniuk.

 

A beiratkozás módja:

Személyesen a zeneiskolában, augusztus 17-től munkanapokon 9:00-16:00 óráig.

VAGY

Online, a beiratkozási lap szkennelt másolatának beküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A linkre kattintva töltsék le a BEIRATKOZÁSI LAP-ot, melyet kitöltve, aláírva szíveskedjenek eljuttatni hozzánk. Kérjük, hogy a NYILATKOZATOK részt is figyelmesen olvassák el!

 

A beiratkozási lap mellé egyidejűleg csatolni kell az első félévre szóló térítési díj/tandíj befizetéséről szóló banki igazolás másolatát! A beiratkozás kizárólag ebben az esetben lesz érvényes. A térítési díjak összegéről minden növendékünknek személyre szóló tájékoztatást küldünk e-mailben. A díjak mértékéről és a befizetés módjáról részletes tájékoztatást honlapunk A képzés költségei c. menüpontjában találhatnak.

 Régi növendékeink hozzák be a bizonyítványukat is!

 

A beiratkozás határideje minden növendékünk számára: szeptember 4. (péntek)

 

Üdvözlettel, KAMI