Tisztelt Szülők, kedves jelenlegi és leendő Tanítványaink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődnek a zenetanulás és a Kalász Alapfokú Művészeti Iskola iránt. Ebben a folyamatosan frissülő menüpontban minden szükséges részletet, aktualitást megtalálhatnak a felvételi jelentkezéssel kapcsolatban.

A zeneiskolai felvételit a 2020/2021-es tanévre június 11-én és 12-én (csütörtök és péntek) 14:00-19:00 óráig tartjuk. Aki valamilyen okból nem tud ezen a két napon megjelenni, azok számára június 25-én csütörtökön 15:00-18:00 óráig pótfelvételi meghallgatást szervezünk.

Figyelmükbe ajánljuk felvételi tájékoztató brosúránkat (kattintson a linkre), melyben fontos információkat találnak iskolánkkal, a képzéssel és annak költségeivel kapcsolatban. Honlapunkon Rólunk - A képzésről c. menüpontra kattintva tájékozódhatnak.

Kedvcsináló néhány választható szakunkhoz:

RÉZFÚVÓS HANGSZEREK 

CSEMBALÓ 

HEGEDŰ 

MAGÁNÉNEK 

TAMBURÁK

NÉPI FURULYA

I. A jelentkezés módja:

Minden jelentkezőnek az alábbi linken található online jelentkezési adatlapot kell kitöltenie (kattintson a linkre): Előjelentkezési űrlap

A jelentkezés kizárólag ezen a felületen adható le! Az elektronikus űrlap ELŐZETES jelentkezésnek felel meg, így nem helyettesíti a felvételi meghallgatáson való személyes részvételt! Az űrlap kitöltésének határideje: június 10. szerda.

 

II. Időpontfoglalás:

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel kérjük Önöket, hogy feltétlenül éljenek az időpontfoglalás lehetőségével!

Időpontot foglalni az alábbi titkársági telefonszámon lehet hétköznapokon munkaidőben: 0630/7147845

 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0626/343-418-as telefonszámon.

Szeretettel várjuk Önöket a felvételi meghallgatáson!

KAMI