Az alábbi szabályok betartása mindenki számára kötelező érvényű:

Az iskolában kizárólag a zeneiskolás növendékek tartózkodhatnak. Szülők, hozzátartozók nem léphetnek az iskola területére, kivéve ügyintézés céljából!

Belépéskor a kézfertőtlenítő adagoló használata kötelező! A diákok az órák előtt kötelesek kezet mosni a mosdókban található kézfertőtlenítő szappannal.

A közösségi terekben, valamint a tantermekben az orrot és szájat eltakaró maszk használata mindenki számára kötelező! Az énekléssel járó foglalkozások esetén - lehetőség szerint - meg kell tartani az egymás közötti 1,5 m-es távolságot, és az éneklés idejére maszkot kell viselni a tanárnak, gyerekeknek egyaránt! Egyéb gyakorlati foglalkozások esetén, ahol nem tartható a távolság, ott a csoport bontása szükséges.

A Budakalászi Önkormányzat rendelkezése alapján iskolánk 30 méteres körzetében is kötelező a maszkhasználat november 13-tól. Az erről szóló határozatot az alábbi linken olvashatják.

Tüneteket mutató gyermeküket ne engedjék el a zeneiskolai foglalkozásokra! Hiányzás után a növendékek csak orvosi igazolással térhetnek vissza az iskolába.


Tisztelt Szülők!
 
A Zeneiskola intézményvezetőjeként fenntartónk, a Váci Tankerületi Központ felé azon növendékeink COVID-pozitív eredményét vagy házi karantén határozatát jelentenem kell, akik kötelező iskolájuk szerint nem tankerületi fenntartású iskolába járnak. Vagyis azokat, akik óvodába, egyházi vagy alapítványi iskolába, szakgimnáziumba, szakközépiskolába vagy egyetemre járnak.
 
Kérjük Önöket, hogy amennyiben zeneiskolába járó gyermekük érintetté válik, azonnal értesítsenek bennünket írásban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen az alábbi adatok megadásával:

·         Intézményünkben igazolt pozitív teszteredménnyel rendelkezik – diák, pedagógus, egyéb dolgozó vagy tanulóval egy háztartásban élő szülő.

·         Határozatban elrendelt házi karanténban tartózkodik – diák, pedagógus, egyéb dolgozó vagy tanulóval egy háztartásban élő szülő.

·         Mikor kapta kézhez a teszt eredményt az érintett, illetve a karanténról a határozatot.

·         Mikor tartózkodott utoljára az intézményben, illetve az iskolai közösségben.

·         Vannak-e tünetei vagy tünetmentes.

·         Minden egyéb még fontosnak ítélt információt.

 

Minden családnak jó egészséget kívánok!

Hermeszné Uracs Mónika, intézményvezető