A képzés költségei

A művészeti oktatásért térítési díjat vagy tandíjat kell fizetni. Mindenkori összegét 1 teljes tanévre vonatkozóan a Klebelsberg Központ határozza meg.

A DÍJAK AKTUÁLIS ÖSSZEGÉT IDE KATTINTVA TALÁLJÁK.

Térítési díjat fizetnek azok a zeneiskolai tanulók, akik a tanév első napján nem töltötték be a 18. életévüket (általános vagy középiskolai tanulói jogviszonnyal rendelkeznek). A tanulmányaikat kezdő tanulók az első tanévben a legalacsonyabb térítési díjat fizetik, később a tanulmányi átlag szerint.

Tandíjat kell fizetni

  • azoknak a 18 év feletti tanulóknak, akik nem iskolarendszerű, nappali képzésben tanulnak,
  • a 22 év felettieknek,
  • az óvodásoknak.

Ingyenes az alapfokú művészetoktatásban való részvétel (az első választott tanszak) annak a tanulónak, aki hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű vagy testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá autista. (Kérjük, beiratkozáskor ezt igazolják.)

A térítési és tandíj mérséklésére, részletfizetésre rendkívüli esetben van módunk kérvény alapján (a mindenkor érvényes térítési díjszabályzat útmutatásait figyelembe véve). A kérvények az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldhetők be.

Részletfizetési kérelem

Díjkedvezmény igénylő lap

 

Befizetés

A befizetés banki átutalással teljesíthető.

- Első félévre: a beiratkozási lap mellé csatolandó a banki igazolás a tranzakció megtörténtéről (részletfizetés esetén november 15-ig)

- Második félévre: március 15-ig (részletfizetés esetén április 15-ig)

 

Banki átutalás részletei:

Számlaszám: 10032000-00336750-00000000

Kedvezményezett neve: Váci Tankerületi Központ

Közlemény: PB4601 "térítési díj", a gyermek neve

Szükségünk van az utalásról szóló banki igazolás elektronikus vagy kinyomtatott másolatára a tranzakció megtörténtéről.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adományukkal, kérjük, támogassák a Kalász Művészeti, Nevelési Alapítványt! A támogatás félévenkénti ajánlott összege: 5000 Ft/növendék/félév, vagy amennyit megengedhetnek maguknak. Az Alapítvány célkitűzéseiről ide kattintva olvashatnak. Köszönjük szépen a támogatást!