Cím: 2011 Budakalász, Szentendrei út 9/A • Telefon/fax: 26/343-418, 26/540-418 • Mobil: 30/445-83-83 • Email: iskola@kami.hu

Szabó Bence első helyzése a Dunakanyar Hangja versenyen!

A 16 éves Szabó Bence nyerte meg a váci Madách Imre Művelődési Központban megrendezett, immáron országos szintű rendezvénnyé nőtt, négy héten át tartó III. Dunakanyar Hangja énekversenyt.

Szabó BenceA verseny döntőjébe 16 versenyző került be. A tehetséges énekesek produkcióit az öttagú zsűri – Szabó Mariann énekesnő, Varga Miklós énekes, Farkas Pál karnagy, Toldi Tamás énekes-dalszövegíró és Földes Zoltán zenei producer – bírálta. Az erős mezőnyben nehéz volt meghozni a döntést, végül a zsűri közösen úgy határozott, hogy a „2012 Dunakanyar hangja” címet a kivételes orgánummal rendelkező Szabó Bencének ítélik oda. A Kalászi Művészeti Iskola magánének szakos hallgatója hangi kvalitását a zsűri méltán emelte ki.

A III. Dunakanyar Hangja énekverseny második helyezettje Kiss Kovács Luca lett, a harmadik helyen Varga Koritár Balázs végzett. A verseny különdíját Papp Attila nyerte el.

A verseny díjazottjai ezúttal is számos nyereménnyel gazdagodtak, köztük lemezfelvétel, videoklip, wellness hétvége, élményautózás, hangszervásárlási-utalvány is szerepel. Az idei győztes a számos értékes nyeremény és az előkelő „Dunakanyar Hangja” cím mellett a Vendégvárók Váci Egyesülete jóvoltából az idén útjára indult Dunakanyar Hangja vándorserleget is birtokolhatja a következő Dunakanyar Hangja énekversenyig, melyet 2013-ban is megrendeznek.
 
(Forrás: MusiciansWho -- Avedikian Viktória írása)