Cím: 2011 Budakalász, Szentendrei út 9/A • Telefon/fax: 26/343-418, 26/540-418 • Mobil: 30/445-83-83 • Email: iskola@kami.hu

Zongoristáink díjesővel tértek haza a XI. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjéről

2018. április 6-8-ig tíz növendékünk képviselte iskolánkat, az Oktatási Hivatal által három évente meghirdetett Országos Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjében, Balassagyarmaton. Közel nyolcvan páros jutott a döntőbe, ahol igen színvonalas mezőny alakult ki. Az eredmények minden elképzelésüket felülmúlták, összesen 11 oklevéllel és számos ajándékkal térhettek haza, az öt különböző korcsoportban induló diákok és tanáraik:

I. díjat és Nagydíjat nyertek: Drucza Dávid János és Hegyi B. András (3. korcsoport), akik egyúttal elnyerték a Ferenczy Alapítvány Különdíját is

I. díjat és Nagydíjat nyertek: Bouchal Dorottya Lili és Rozenberszki Zsófia (6. kcs.).

I. díjat nyertek: Pluhár Zsófia és Szilágyi Zsófia (4. kcs.)

I. díjat nyertek: Somlói Kinga és Pluhár Zsófia (5. kcs.)

II. díjat nyertek: Máli Dorka és Szabó Zsófia (3. kcs.).

III. díjat nyertek: Hegyi Bálint és Hegyi B. András (2. kcs.)

Tanáraik munkáját is elismerte a zsűri: Dankovics Valéria az Oktatási Hivatal Különdíját nyerte el

H. Kürtösi Mónika pedig Veroszta Magda - díjban részesült.

A verseny gálakoncertjének tizenkét számából négy budakalászi volt, fellépett a Drucza-Hegyi, Pluhár-Szilágyi, Somlói-Pluhár és Bouchal-Rozenberszki páros.

Minden érintettnek szívből gratulálunk!

   

(a baloldali összképről hiányzó Szabó Zsófi, aki betegség miatt nem vehetett részt a díjátadón, látható partnerével, Máli Dorkával, a jobboldali fotón)