Cím: 2011 Budakalász, Szentendrei út 9/A • Telefon/fax: 26/343-418, 26/540-418 • Mobil: 30/445-83-83 • Email: iskola@kami.hu

Soós Zsófia, iskolánk volt növendékének diplomahangversenyén jártunk

Zsófi 2001-től 2011-ig volt iskolánk növendéke. Zongora főtárgyasként Hoffer Katalin osztályába járt, szolfézsra Spáthné Faragó Éva tanította. Hat és fél év közös munka után, amikor főtárgytanára első gyermekének adott életet, H. Kürtösi Mónika osztályába került, majd később szolfézs-zeneelmélet és zenetörténet csoportjainak, valamint Csabai Adrien zenetörténet csoportjának is tagja volt. Hangképzésre Tóth Orsika és Avedikian Viktória tanárnőkhöz járt. A karvezetés alapjait Méhes Imre tanította meg neki, akinek két évig énekelt a kórusában. Zsófi zongora, szolfézs és zenetörténet országos versenyeken is képviselte az iskolát, mindhárom tárgyból döntősként és díjazottként, még műdal énekesként is. A diplomakoncerten Hoffer Katalin, Hermeszné Uracs Mónika és H. Kürtösi Mónika képviselték az iskolát, és aki a képeken felfedezi a két utóbbi kollégát a kórus tagjai között, az nem téved. :-) Zsófi öt művet vezényelt, különböző kórusok előadásában, köztük a Magyar Rádió énekkarának tolmácsolásában is.

Büszkék vagyunk Zsófira, mint iskolánk első szolfézs-zeneelmélet tanárrá, karvezetővé vált diákjára. Szívből gratulálunk!

 

Az alábbi képek kattintásra nagyobb méretben is megjelennek: